Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Павленкова П$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Павленкова П. П. 
Органолептичне оцінювання зразків круп’яної продукції [Електронний ресурс] / П. П. Павленкова, Л. М. Тележенко, В. Т. Гулавський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 236-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__67
Попередній перегляд:   Завантажити - 214.31 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Павленкова П. П. 
Дослідження можливості використання забарвлювального концентрату з буряку у виробництві жельованих виробів [Електронний ресурс] / П. П. Павленкова, Г. А. Топор // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 55-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__17
Попередній перегляд:   Завантажити - 206.948 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Павленкова П. П. 
Мікробіологічна безпечність плодового желе із забарвлювальним буряковим концентратом [Електронний ресурс] / П. П. Павленкова, Л. В. Труфкаті, Г. А. Топор // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 60-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__18
Попередній перегляд:   Завантажити - 798.284 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Д’яконова А. К. 
Вплив природних гідроколоїдів на фізико-хімічні властивості швидкозаморожених м’ясних систем [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, П. П. Павленкова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 223-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__56
Попередній перегляд:   Завантажити - 192.368 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського